jueves, 10 de febrero de 2011

CONVERSAR

Activitat 3

        Aquesta activitat l'he pogut dur a terme amb segon de Batxillerat. A més té una doble finalitat ja que d'una banda, he pogut emprar les TIC’s i per un altre, continuar amb el temari ja que estàvem en la unitat sobre “The Media”

        L'activitat consistia a preparar un informatiu,  partint de la base que aquests alumnes ja han de tenir un domini alt de la llengua. Per accedir a les notícies ells han agafat el diari Daily  Bulletin que ens arriba al col·legi per treballar amb ell. Així que havien de fer una selecció de notícies i crear un informatiu radiofònic per parelles. La veritat que al principi l'activitat els donava una mica de por però per la terrible por escènica que tenen alguns i uns altres perquè els donava moltíssima vergonya. Però per fi vam poder aconseguir l'objectiu gravar un podcast amb dues valentes alumnes, que haig de dir que ho van fer bastant ben perquè són alumnes que també parlen alemany perfectament.
       
          Després de l'informatiu, els alumnes que gravaven realitzaven preguntes als seus oïdors per comprovar que podien seguir el desenvolupament i la temàtica de l'informatiu, i mantenir una conversa  amb ells.
Reflexions
        Per realitzar aquesta activitat hem hagut de sortejar diversos obstacles, però aconseguim realitzar-la en classe, el problema em va arribar al meu quan vaig haver d'exportar l'arxiu d'àudio (Audacity) a MP3 per poder-ho muntar en el meu blog. La veritat és que si no tens molt maneig amb les noves tecnologies tot se't fa un món, per la qual cosa, considero que de vegades les TIC és un arma de doble tall, d'una banda tot pot funcionar perfectament, i d'altra banda, convertir-se en un gran dilema.

        Amb això vull dir que personalment haig d'aprofundir més en l'ús d'aquestes eines per treure-li el major partit perquè realment són útils per a la nostra pràctica docent i fer que l'aprenentatge d'una llengua sigui més enriquidor, motivador, no només per a l'alumnat sinó també per al professor.

Aquí teniu el meu podcast!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario