domingo, 6 de marzo de 2011

ACTIVITAT GLOBAL

Activitat Global

        La veritat que realitzar aquesta última activitat ha estat bastant entretinguda, on podia donar regna solta a la teva imaginació i fer ús de les diferents eines que hem utilitzat al llarg del curs. És veritat que un pòster és un recurs que els professors de llengua han utilitzat sempre però com els temps canvien els professors també hem de posar-nos al dia amb les noves tecnologies, i en cert sentit ens hem de modernitzar. Crec que Glogster ens obre un ventall de recursos a utilitzar en un mateix suport bastant ampli: introduir vídeo, imatges, àudio … m'he quedat encantada amb aquesta aplicació!!!

        El tema que vaig triar per realitzar aquesta activitat va ser el de la pau, aprofitant que feia poc que en el col·legi es van realitzar activitats per commemorar el dia de la pau, els alumnes de 3er d'ESO van realitzar una pancarta sobre un llençol amb banderes de diferents països i la paraula pau en diferents idiomes, que després van utilitzar per mostrar-la en la marxa per la pau que va organitzar el col·legi. Pel que el tema em va semblar bastant interessant per fer un pòster digital amb Glogster. A més per a aquell esdeveniment com a professora d'anglès se'm va demanar que recollís de tots els cursos cites sobre la pau, perquè després en la façana del col·legi s'escriurien. Amb la qual cosa els alumnes es van mostrar bastant participatius i se sentien motivats perquè feien alguna cosa que no és el que habitualment fan a classe.

         Per realitzar aquesta activitat he comptat amb l'ajuda de nou dels meus alumnes de 3er d’ESO, els qui han gravat el vídeo i han prestat les seves veus per llegir les cites sobre la pau, que ells van triar per al dia de la pau. També ells van aportar el seu granit de sorra a triar la cançó Give peace a chance de John Lennon.

       Com a conclusió he de dir que m'ha agradat molt treballar amb aquesta aplicació perquè ja tenia coneixements de les altres eines amb les quals podia treballar, com Wordle, Youtube, Audacity, etc. Ara puc dir que aquesta eina és bastant útil per fer resums de cada unitat, de manera que els alumnes trobin que la llengua anglesa no és tan avorrida com ells pensen!!!

Aquí us deixo el pòster de la Pau creat amb Glogster.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario